SNACKBAR DE BUREN DEN HAAG

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 159 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snackbar De Buren Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

26 sep 2022 om 6:15 Zeer slecht
14 sep 2022 om 22:04 Goed en snel
29 aug 2022 om 9:03 Friet aan de slappe kant en shoarma was minder dan de vorige keer.
26 aug 2022 om 18:30 Erg goed en lekker eten. Eten werd geleverd met een glimlach en ook nog eens razendsnel. Al met al een aanrader om hier lekker je snelle hap te bestellen. Persoonlijk ga ik hier zeker vaker bestellen!
16 jul 2022 om 19:52 Veel te laat eten was echt slecht normaliter was ik in het verleden tevreden maar nu helaas kwaliteit zeer slecht eten kon helaas de prullenbak in .
13 jul 2022 om 21:20 Eten was heerlijk
29 jun 2022 om 20:10 Ruim een uur op zitten wachten, en dan is de patat koud en slap. Niet wat ik normaal van ze gewend ben, hoop maar op een eenmalige misser...
19 jun 2022 om 19:31 Patat zag er niet uit :( Saté was smaakloos helaas . Bestel er regelmatig maar het is jammer genoeg de laatste tijd slecht .
31 mei 2022 om 22:48 Waar was het zout op de patat gebleven en de pindasaus op de saté? Jammer dat het zo wisselend is…
23 mei 2022 om 8:24 Helaas was de patat NIET zonder zout zoals gevraagd. en er zat iets bij dat leek op milkshake maar meer koude melk was. was niet besteld.
3 mei 2022 om 19:47 Gewoon weer perfect.
23 apr 2022 om 21:34 Snel, warm, goeie hoeveelheid friet. Inmiddels al een paar keer hier besteld, en altijd goed!